Despre Noi

Servicii Vidanjare Arges (SVA) este o societate comerciala cu capital privat integral romanesc infiintata in Arges dar care isi desfasoara activitatea si in alte judete ale tarii, in functie de solicitarile avute.

S.V.A este un produs 100% romanesc, si se adresează deopotriva atat consumatorilor de servicii si produse ecologice cât si prestatorilor de servicii.

Activitatea principala este cea de vidanjare alaturi de alte servicii precum servicii de desfundat si curatat canalizari cu instalatie de intalta presiune (pana la 200 bari), stropire spatii verzi, decolmatari, spalari piscine, etc.

SVA3
SVA4
SVA8

Ne adresam atat persoanelor fizice cat si celor juridice care nu trebuie sa se mai confrunte cu mizeriile aduse de vant, purtate de animale sau adunate in decursul zilelor unei saptamani.

Gunoiul nu trebuie sa fie un impiediment in calea sanatatii, ceea ce inseamna ca trebuie golit si eliminat cat mai rapid, decizie intreprinsa cu usurinta cu ajutorul echipei noastre de profesionisti.

O munca casnica, o activitate industriala sau agricola trebuie finalizata in cel mai optim mod, oferind la final un spatiu curat, igienizat, dar si un mediu sanatos.

Dispunem de utilaje cu o capacitate puternica, cu retinere de pana la 16m3 de apa reziduala, oferim servicii de igienizare, desfundare canale si curatari instalatii si nu in ultimul rand avem o echipa foarte bine pregatita cu multa experienta si dedicare pentru a putea efectua fiecare solicitare cu seriozitate, promptitudine si profesionalism.

Meniu