Serviciile Noastre

Nevoile de curatenie, vidanjare si salubritate vizeaza pe orice proprietar de spatii private sau comerciale, in masura in care se asigura un spatiu ecologizat, eliminat de bacterii, mizerii si deseuri.

Suntem o companie de multi ani pe piata in care am doabandit experienta prin nenumaratelec solicitari din acest domeniu si astfel am reeusit sa ne formam o echipa foarte bine pregatita care sa acopere o gama larga de servicii.

Servicii Vidanjare

Desfundari, curatari canalizare

Stropire spatii verzi

Spalare spatii si incinte betonate

Spalari piscine

Decolmatari

Denisipari

Servicii de vidanja si vidanjare

Serviciile de vidanja si vidanjare reprezinta activitatea noastra principala, o ramaura pe care am dezvoltat-o la nivel national, pentru interventii rapide si in conditii optime. Acestea sunt:

 • Servicii vidanjare ape menajere
 • Servicii vidanjare ape pluviale
 • Servicii vidanjare grosier
 • Vidanjare fose septice
 • Vidanjare WC-uri
 • Vidanjare subsoluri
 • Vidanjare canalizari
 • Vidanja pentru stropirea spatiilor verzi
sva555
sva444

In functie de volumul de comenzi pe care le avem la momentul solicitarii dumneavoastra, interventia se va face in maxim 24/48 de ore de la solicitare.

Va recomandam ca in momentul solicitarii unui serviciu de vidanjare sa cunoasteti, atat volumul fosei/wc-ul, etc. cat si distanta de furtun de la locul in care va opri vidanja si pana la gura fosei. Acest lucru ne va ajuta sa oferim un pret cat mai exact.

sva666
sva777

Servicii de desfundare, spălare si decolmatare sisteme de canalizare

Oferim Servicii de intretinere si desfundare canalizare care se pot face periodic sau la cererea clientului in functie de necesitati.

Dispunem atat de personal calificat cat si utilaje moderne, autospecialele de vidanjare sunt dotate atat cu pompa vid cat si cu pompa de presiune, cu sisteme de desfundare mecanizata cu cu jet de presiune la 130-140 de admosfere.

Intervenim si pentru solicitari de spalare si decolmatare, canalizari, sisteme de drenaj, subsoluri de bloc, etc.

Servicii de colectare, transport si depozitare, deșeuri periculoase si nepericuloase

Stim cu totii faptul ca, deseurile nu sunt deloc prietenoase cu mediul, insa exista o anumita categorie de deseuri periculoase, foarte toxice, care daca nu sunt transportate si depozitate corespunzator, pot avea un efect negativ asupra mediului inconjurator.

Aceste deseuri au in componenta substante toxice atat pentru om cat si pentru ecosistem.

Pentru acest tip de serviciu trebuiesc intrunite o serie de conditii, iar din acest motiv va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii atat la numerele de telefon cat si prin formularul de contact.

sva888
sva999
sva12
sva333
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comercializare – montare – proiectare si mentenanța sisteme de epurare a apelor menajere:

 1. Fose septice

Fosele septice de tip IMHOFF (vertical) sunt unitati de tratare primare, de gen anaerob, a apelor reziduale care provin din instalatii civile. Bazinele septice sunt utilizate pe scara larga in realizarea de instalatii de epurare noi sau in reconditionarea instalatiilor vechi, intrucat reprezinta sectiuni de pretratare utile pentru fluidizarea incarcaturii poluante a agentului de scurgere.

Bazinele septice sunt construite din PE (polietilena liniara), material reciclabil integral, fiind alcatuite dintr-un bazin principal denumit bazin de fermentare si un bazin de sedimentare, care este prezent in bazinul de fermentare.

 1. Stații de epurare

Statia de epurare Imhoff (sitem vertical) este monobloc, bicamerală, cu un compartiment superior pentru sedimentare si unul inferior pentru digestie anaerobă.

Compartimentul de sedimentare, fizic separat de digestor este legat de acesta doar prin fanta de trecere din partea inferioară a sedimentatorului.

Apa menajeră ajunge în sedimentator, unde prin diferenţa de greutate specifică dintre apă şi materialul sedimentabil se produce separarea de sedimente. Acestea precipită în zona de digestie anaerobă prin fanta de trecere.

Apa fără sedimente trece prin conducta de iesire, în timp ce sedimentele rămân pe fundul rezervorului şi sunt supuse unui proces de digestie anaerobă, prin care se mineralizează parţial substanţa organică.

Statia de epurare se va vidanja periodic de către firme specializate.

 1. Separatoare de grăsimi
 2. Separatoare de hidrocarburi
Meniu